• Pasta
  • Restverwerking?? Lekker!!!

    Tomatensaus ingrediënten

    In mijn vorige blog beschreef ik een salade, gemaakt met ingrediënten uit koelkast, vriezer en voorraadkast. Maar op de groente- c.q. fruitschaal blijven, vaak ongewild, groentes en fruit langer liggen dan goed voor ze is. Dus we gaan maar verder met de restverwerking, maar natuurlijk wel lekkere restverwerking!

    FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailShare
  • Groente
  • Nasi Goreng à la Vianny

    Nasi close

    Nasi Goreng met lekker veel smaakmakers en verse groentes. En geen nasi-pakket, maar Chinese kool, puntpaprika en taugé. Alles vers en zelf gesneden. En heel snel klaar, dus heel snel aan tafel!

    FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailShare
  • Groente
  • Asperges op de klassieke manier

    Asperges boven

    Voorjaar, Limburg en asperges, het hoort onlosmakelijk bij elkaar. En dan ook volop ervan genieten tot aan 21 juni, het is jammer genoeg maar een korte periode aspergetijd. In maart beginnen vaak al de recepten te verschijnen en krijgen de mensen zin in asperges, maar vanaf eind april is de aanvoer volop en de prijzen ook […]

    FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailShare
  • Groente
  • Snelle pasta

    Penne courgette tomaat

    Niet het allersnelste gerecht dat ik op mijn blog met smaak plaatst, maar om in Formule 1 termen te blijven, het is toch een Max Verstappen-gerecht! Na het werk, na school of na andere bezigheden overdag snel aan tafel en toch lekker eten: Penne met courgette-tomatensaus (al dan niet met rundergehakt).

    FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailShare