Vianny´s 50e blog met smaak!

Zwarte pruimen linzenvlaai

Vandaag mijn 50e blog met smaak gepubliceerd! Leuk! Al 50x recepten, verhalen, gerechten, foto´s, filmpjes en dat alles letterlijk en figuurlijk uit eigen keuken:) Daarom als eerste foto het baksel van het eerste blog! Zwarte pruimenlinzevlaai! Meer recepten, verhalen, gerechten, foto´s en filmpjes ontdekken jullie op Vianny´s adviezen met smaak. Dus verder de website verkennen maar!

Na 10 jaar Vianny´s jam, relish, chutney en meer en het opgeven van die droom door de problemen aan mijn achillespezen, ben ik blij van mijn creativiteit en liefde voor smaken en koken toch nog gebruik te kunnen maken. Nu stop ik geen spannende smaken meer in potjes, maar schrijf ik ze op. Met veel plezier! Maar vandaag eens geen lekker recept, leuk verhaal, gezellige foto of smaakvol gerecht. Alleen foto´s van momenten die veel voor mij betekenen. En wat ze voor mij betekenen, welke kooksels en baksels ermee verbonden zijn en hoe jullie deze kunnen maken, lezen jullie in het betreffende blog. Dus nog even verder scrollen!

Vianny's nieuwe logo met rand schuin 10x4 cm 300dpi

Vandaag is het ook jullie beurt! Al veel reacties en foto´s heb ik gekregen van gerechten die jullie gemaakt hebben. Al meerdere keren heb ik verzoeknummers uitgewerkt, voorgekookt en gepubliceerd. Allemaal erg leuk om te doen en nog leuker dat het bij jullie in de smaak valt! En ken je mensen die ook geïnteresseerd zijn in de leuke dingen van het leven, geef gerust hun e-mailadres door via info@viannys.nlEasy Light Roll Up Vianny's

 

En alles, echt alle gerechten die ik op mijn blog plaats, daar werk ik de recepten van uit, bedenk leuke combinaties, kook en bak alles in eigen keuken, dan wordt alles wordt geproefd en op de gevoelige plaat gezet en als het echt lekker is, dan pas wordt het geplaatst op het blog met smaak. Dus nu mijn vraag: wat vonden jullie het lekkerste, leukste, makkelijkste of uitdagendste gerecht van de afgelopen 50 blogs. Ik hoor heel graag van jullie.inspiratie

Maar verzoekjes, vragen of opmerkingen zijn ook nog altijd welkom. Via info@viannys.nl ben ik te bereiken of via een reactie op het blog.

DSC_0196IMG_0946DSC_0140DSC_7204

 

 

 

 

foto krantDSC_0029IMG_3354DSC_0221

 

 

 

 

DSC_0050DSC_5650IMG_03087

 

 

 

 

 

DSC_0065DSC_0253DSC_0020rek

 

 

 

 

 

Dus ik hoop dat jullie verder nog veel lees-, kook-, bak- en eetplezier hebben met mijn blog met smaak!

Groet, Vianny

 

FacebookTwitterPinterestWhatsAppEmailShare